Kiireistä kesäkuuta!

No niin, kokeilen minäkin postata tänne uuteen blogiin jotain. Onneksi tiistaina aloitti harjoittelunsa Katja Rantala, jolla on blogin pitämisestä pidempiaikaista kokemusta. Olen koko kevään tätä aikonut perustaa, mutta valitettavasti aika ei tahdo riittää ylimääräisiin juttuihin. Onneksi on assareita, toinen pari käsiä, silmiä ja paljon harmaita aivosoluja.  Katja on siis koko pitkän ja kuuman (toivottavasti!) kesän mukanani keikoilla ja seuranani toimistolla photoshoppaamassa asiakastöitä. Armi lopetti maanantaina ja tulee sitten talvella takaisin, loistava ja lahjakas tyyppi, en olisi raskinut päästää poiskaan! 🙂

Eli kiireistä kesäkuuta vietetään meillä, monenlaista kuvausta aina huomenlahjakuvauksista ja hääkuvauksista mainos- ja yo-kuvauksiin. Ensi kesääkin jo myydään, joten suosittuja aikoja halutessasi kannattaa olla vikkelä.

Viime lauantaina ikuistettiin Annen ja Tatun häät, joissa olimme Armin kanssa aamusta iltaan mukana menoissa. Pistän tähän oheen kokeeksi pari onnistunutta otosta päivältä!

Terveisin Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: