Glamouria ja hääpukuja Klaus K:ssa!

Kävimme toukokuun puolella jälleen kerran kuvaamassa Sis Idman -hääpukumalliston kuvia. Olen kuvannut mallistoa aikaisemminkin, viimeksi viime syksynä Tervatoppilan kartanossa. Silloin mallina olivat entinen miss Suomi Mira Salo ja Emilia Järvelä, jota kuvasimme nytkin. Tällä kertaa kuitenkin pakkasimme liikkuvan salamakalustoni auton perään ja ajoimme Armin kanssa Helsinkiin asti kuvauksiin. Kuvauspaikkana meillä oli hotelli Klaus K. Se tarjosikin upeat puitteet, sillä sekä hotellihuoneet että muut tilat olivat todella upeita ja yhdestä sijainnissta pystyi löytämään monenlaisia eri kuvauspaikkoja.

Tarkoituksemme oli kuvata mallistolle ns. keulakuvia ensi vuodelle. Kuvat tulevat siis esille mm. hääjulkaisuihin, Sis Idmanin mainosmateriaaleihin jne. Emilia Järvelä on mielestäni loistava valinta malliston keulakuvaksi. Hänen kasvonsa ovat monelle varmasti hämmentävän tutut, Emilia kun on pitkän linjan superammattilainen. Hänen kanssaan on mahtava tehdä töitä, sillä hän todella osaa työnsä ja on lisäksi ihastuttava persoona. Ja mikä tärkeintä, voi kuinka hänestä saakaan kauniin ”morsiamen”!

Meillä tiimityö onnistui hienosti ja saimme aikaiseksi hyviä kuvia. Pistän tähän loppuun muutaman näytille, en ole valitettavasti ehtinyt vieläkään kaikkia käsittelemään asiakkaalle, kun on ollut niin hoppuista tämä homma! Onneksi Katja kehittyy vauhdilla tuossa käsittelytyössä, niin hänellekin voi delegoida alati kasvavaa kuvamassaa.

Nämä muotikuvaukset ovat sellaista puuhaa, jossa tällainen pieni valokuvaaja pääsee elämään omaa unelmaansa. Oulun korkeuksilla näitä vain on ihan todella harvoin tyrkyllä. Kokopäiväisesti en ehkä edes haluaisi tehdä tällaisia, mutta välillä on ihana vierailla glamourin puolella, voi tavallaan todistaa itselleen, että osaa tehdä myös tällaista jälkeä. Arjen suola on kuitenkin ne ihan tavalliset ihmiset ja heidän tunteensa, tällekin keväälle kuvaajankin silmänurkka on kostunut jo monta kertaa kuvauksissa. Mutta niin sen pitääkin olla, tietää ainakin ettei ole liian leipiintynyt töihinsä, kun jaksaa elää ihmisten mukana.

Mutta näihin näppäimiin, pitää vissiin tehdä töitäkin välillä!

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: