Bisnes 2v! Onnea meille!

Tänään tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä päivästä, kun vein kaupparekisteriin yritykseni paperit ja rupesin elättämään itseni valokuvauksella. On siis pienen juhlan paikka!

Yrittäjäksi ryhtyminen oli aika nopea päätös. Siitä päivästä kun sain ensimmäiset ajatukset, että miksipä ei meni ehkä kolme kuukautta, kun yritys oli jo pystyssä. Siinä välissä kävin vielä kahden kuukauden mittaisen yrittäjäkurssinkin Esmo Oy:llä.  Mutta kuten yleensä, kun on kyse jostain merkittävästä, niin asiat tapahtuvat nopeasti elämässäni. En tykkää jahkailla, vaan annan virran viedä ja yleensä kokeilen kaikki mieleeni juolahtaneet ideat. Hyvin harvoin sanon millekään uudelle, että ei. Meni syteen tai saveen, mutta en halua jäädä miettimään. Omiin ideoihin kannattaa luottaa, senkin uhalla, että joskus voi epäonnistua. Vastikään yhdessä yrittäjätapahtumassa eräs herrasmies vertasi yrittämistä mäkihyppyyn ja oli aivan oikeassa. Jos alkaa jarruttelemaan kesken laskun, niin sieltähän tulee ryminällä alas. Jos taas ponnistaa, on aina mahdollisuus katsoa, että miten käy.

Joskus muutama vuosi sitten ajattelin, että olisi unelmieni täyttymys, jos pystyisin jonain päivänä elättämään itseni valokuvauksella. Se tuntui silloin todella kaukaiselta ajatukselta. Mutta tässä ollaan! Välillä menee paremmin ja välillä huonommin, mutta kuitenkin. Se pieni ajatus, joka silloin oli, se on käsillä tässä ja nyt! On aika asettaa uusia unelmia.

Eilen kävin kuvaamassa vauvamasukuvat parille, joiden hääkuvatkin ovat käsialaani. Ne hääkuvat ovat siltä ajalta, kun vasta unelmoin valokuvaajan ammatista. Nyt heille syntyy lähipäivinä esikoinen, pieni prinsessa ja minä taas olen siinä pisteessä mistä silloin unelmoin. Mukava miten elämä kuljettelee ja millaisia jatkumoita myös tässä työssäni pääsen tekemään.

Tässä pari kuvaa eiliseltä! Vähän erilaisia vauvamasukuvia!

Janica

Yksi ajatus artikkelista “Bisnes 2v! Onnea meille!

  1. Susanna sanoo:

    Tosi ihania kuvia! Varsinkin tuo ensimmäinen kuva on aivan loistava. Vähän vaihtelua ns. ”normaaleihin” kuviin. Onnea vielä yrityksen 2-vuotispäivän johdosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: