Burleskia ja buduaaria!

Yksi erikoisosaamisen alueeni on huomenlahjakuvat ja buduaarikuvat, joita lisäkseni ei täällä pohjoisessa taida yhtä ammattimaisesti tehdä kukaan muu kuin allekirjoittanut. Olen myös tehnyt niitä jo pidemmän aikaa ja laajennan osaamistani ja tietämystäni tältä osa-alueelta tietoisesti koko ajan. Tämä on juttu, joka vie minua vahvasti mukanaan ja jonka parissa tuntuu, että koko ajan myös itsellä on enemmän annettavaa.

Buduaarikuvien ideana on siis yleensä, että naiset ottavat miehilleen lahjaksi kuvakansion, jossa heistä on kauniita, tyylikkäitä kuvia. Yleensä niissä näkyy myös paljasta pintaa, mutta näitä voi tehdä todella monella tavalla. Tyylejä on melkein yhtä monta kuin naisiakin ja pyrin vastaamaan niihin kaikkiin, jotta saadaan aina tulokseksi omannäköiset ja juuri niin rohkeat tai siistit kuvat kuin kuvattavan toiveissa on. Ei ole kiellettyä esiintyä esimerkiksi yöpaidassa tai mekossa. Toiset sitten taas haluavat olla kuvissa esim. pelkät kukan terälehdet peittonaan. Tyylisuuntia voidaan hakea myös eri aikakausilta, joista mm. burleski ja vanhan ajan Hollywood-glamour nostaa tällä hetkellä todella vahvasti päätään. Myös pin-up tyyliset kuvat ovat todella suosittuja. Morsiamet taas monesti haluavat pehmeää, valkeaa ja valoisaa teemaa, usein hääalusvaatteissa.

Olen saanut paljon kehuja siitä, että persoonani sopii näihin kuvauksiin. Sen lisäksi, että olen nuori nainen olen helposti lähestyttävä ja saan kuvaustilanteen rennoksi, jopa kaikista ujoimpien asiakkaiden kanssa. Lähes poikkeuksetta jokainen kuvissa käynyt huokaa lopuksi helpottuneena, että ei se ollutkaan niin kamalaa kuin kuvitteli. Kynnys lähteä kuvattavaksi niin, että pitäisi riisua alusvaatteilleen voi olla todella korkea. Mutta kun rohkenee sen ensimmäisen yhteydenoton verran, niin yleensä aina on saatu kuvatkin aikaiseksi.

Kuvauksissa on käyty myös mm. omaa itsetuntoa kohottaakseen. Muutama asiakkaistani on sairastanut esimerkiksi syömishäiriöitä ja tämän takia sitten halunneet kauniit kuvat itsestään. Kun näkee itsensä toisen silmin ja näkee itsensä ammattilaisen ikuistamana, voi se helpottaa itsetunto-ongelmissa todella paljon. Myös runsaista naisista saa todella upeita kuvia, joten omaa kokoaan ei kannata arastella, vaan lähteä rohkeasti juhlistamaan omaa naiseuttaan kuvien kautta. Kuvaan myös miehiä ja luokseni saa ilmaantua myös naiseksi pukeutuneena. Ainoa raja, mitä asiakkaitteni kanssa vedän on se, että sukupuolielimet eivät näy kuvissa. Mistään pornosta siis ei ole kyse. Myös 100% luottamus taataan, meiltä kuvat eivät leviä minnekään, emmekä myöskään kerro kuka kuvauksissa on käynyt jne. ellei asiasta erikseen sovita.

Omaa tietotaitoani lisätäkseni aloitin myös mm. burleskitanssin harrastamisen, josta olenkin saanut paljon uusia ideoita kuvauksiin. Koen, että minunkin on heittäydyttävä mukaan tähän maailmaan, jotta voin ymmärtää sitä paremmin ja tehdä kuvat oikeasti ammattitaidolla.

Tässä vaiheessa kesää huomenlahjakuvaukset työllistävät minua todella paljon, sillä kuviin on hyvä tulla viimeistään kaksi viikkoa ennen häitä.

Tänään illalla olen lähdössä rentoutumaan burleskin parissa Nuclear Nightclubin burleski-iltaan. Siellä esiintyy mm. oululainen ihana burleskitaiteilija Cherry Bonbon, jonka tunneilla olen itsekin käynyt. Sen kunniaksi laitan tänään bloggauksen oheen Cherryn promokuvia, jotka otimme vastikään.

Mukavaa viikonloppua! Meillä onkin parit hääkuvaukset tehtävänä huomenna.

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: