Hääkuvaukset Tervatoppilassa

Lauantaina meillä piti kiirettä häähumussa, kun kuvasimme kahden ihanan hääparin kuvia, osittain samaan aikaan. Ensimmäisenä otin Teijan ja Santerin viralliset muotokuvat, jotka oli alunperin suunniteltu studioon. Päätimme kuitenkin loppumetreillä lähteä kuvaamaan kuvat miljöössä. Koska sääennustukset pelottelivat meitä koko viikon sadepisaroilla päädyin kysymään kuvauspaikaksi Tervatoppilan kartanon Marskin salia. Vaikka pyyntö tuli lähes viimeisillä minuuteilla, niin he lupasivat lainata meille silloin juuri sopivasti vapaata salia käyttöömme. Kiitos Tervatoppilan väki! Saimme kuvauksille toimivan ja monipuolisen miljöön, jossa voi kuvata kaatosateellakin ulkona, koska siinä on katettu terassi komein maisemin.

Kuvaukset menivät loistavasti ja ehdin vielä seuraavaan paikkaankin, jonne Katja oli mennyt jo aloittelemaan kuvauksia vihkimisen ajaksi.  Sade yltyi iltaa kohden, joten haaveilemamme ryhmäpotretit ulkona jäivät myös haaveeksi. Muutoin myös Leenan ja Markon häät olivat kauniit ja tunteita täynnä.

Pisarat tuovat kuulemma onnea, sitä toivomme mekin näille pareille. Tässä vielä lopuksi muutamia Teijasta ja Santerista lauantaina kuvattuja potretteja ihanissa Tervatoppilan maisemissa!

Janica

Ps. Huomasin tänään ensimmäisen linkityksen blogiini! Olin siitä todella otettu, koska siellä oli myös sellaiset kehut ohessa, että meinasin leijua paikasta toiseen tänään luettuani ne. Kiitän!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: