Valon puolivuotiskuvaus

Viime viikolla päästiin testaamaan tilaamaani tekolunta. Ihana säihkysilmä Valo, 6kk, saapui studiolle äitinsä kanssa, tarkoituksenamme oli ottaa joulukortti- ja puolivuotiskuvia. Viimeksi tapasimmekin vauvamasukuvausten merkeissä, oli hauska nähdä pieni miehenalku nyt ihan kasvotusten. En tiedä, oliko salamavalojen välähtely jäänyt masun läpi mieleen, mutta ainakaan ne eivät kauheasti jännittäneet, lähinnä keskeytyneet päiväunet saivat Valon protestoimaan välillä. Tykkään myös siitä jatkumosta, mikä kuvien kautta usein tulee. Kuten nytkin, vauvamasukuvat poikivat myös vauvakuvat. Vaikka tämä onkin työtä, niin kyllä sydäntä lämmittää aina seurata ihmisten elämää kuvien kautta, miten kahdesta tulee aviopari, sitten tulee lapsia ja lapset kasvavat. Useat asiakkaat jäävät kuitenkin jollain tapaa henkilökohtaisiksi tuttavuuksiksi, osasta on tullut jopa ystäviä.

Tässä yksi Valon kuva näytille, mukavaa joulunodotusta kaikille!

Itse olenkin nyt alkuviikon sairaslomalla, maailmankaikkeus päätti muistuttaa pysähtymisen tärkeydestä ja napsautti minulta selän rikki. Useat kuvaukset piti perua, koska en pysty kuvaamaan, pelkkä käveleminen on tuskaa, saati esim. autoon meno… Mutta silloin on hyvä keskittyä olennaiseen, otan kirjan käteen (nyt on menossa toista kertaa Daniel Golemanin Sosiaalinen äly, on muuten sosiaaliselle älylle käyttöä valokuvauksessa ja yritystoiminnassa!)  ja rupean suunnittelemaan uusia kuvioita.

Että eiköhän tämä tästä! Tulisipa vaan kunnolla lunta nyt kun pitää sairastaa, pääsisi hiihtämään ja saisi lihakset taas kuosiin, pysyisi luutkin kasassa. 🙂

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: