Kypsää ja upeaa buduaaria!

Eräs aikakauslehti on tekemässä minusta juttua ja sitä varten hälytin jo aiemmin asiakkaanani olleen Kirsin uusintakuvauksiin. Juttu käsittelee  sitä ilmiötä, että myös vähän kypsemmät leidit ovat löytäneet tiensä buduaarikuvauksiin. Uudet kuvat ajattelin ottaa siksi, että edelliset oli tehty nimenomaan Kirsin miehelle 50-v syntymäpäivälahjaksi ja mieluummin sitten tehdään lehteen ihan omat, vähemmän henkilökohtaiset. Sitäpaitsi Kirsi (kuten suurin osa asiakkaistani) on niin ihana, että häntä kuvaa vaikka huvikseen. Olemme käyneet myös pelaamassa suofutista samassa joukkueessa, tutustuttuamme näin työn merkeissä ja tiestin heti, kun toimittaja kysyi mahdollista asiakasta juttuun, että kysyn juuri häntä.

Jutusta tuli jälleen ihanan positiivinen. Toivottavasti sen myötä yhä useampi nainen huomaa, että ikä tai koko ei ole mikään syy olla nauttimatta itsestään. Ammattilainen osaa löytää kyllä ne parhaat puolet ja kuvakulmat ja saa tilanteen luonnolliseksi. Yleensä jo hieman kypsempään ikään ehtineet naiset ovatkin kuvaajalle kiitollisia kuvattavia, he ovat sinut itsensä kanssa ja ylpeitä omasta kehostaan, vaikka vuodet olisivatkin tuoneet joitain ns. ”virheitä”. Itse en kyllä ymmärrä, miksi naiset ovat niin kriittisiä. Ehkä useamman pitäisi nähdä itsensä toisen silmin, jotta voisi ymmärtää oman ainutlaatuisen kauneutensa. On mahtava nähdä miten monesti asiakkaat saavat pari senttiä pituutta ryhdin myötä lisää, kun he ovat kokeneet onnistuneensa kuvissa ja ovat omastakin mielestä kauniita.  Minulla on käynyt monen kokoista ja näköistä naista kuvauksissa eikä vielä kertaakaan ole ollut sellaista tilannetta, etten olisi kokenut kuvattavaani upeaksi. Aina sitä haltioituu, että mitähän ihanaa tämän ihmisen kanssa tekisi ja löytää juttuja, joita haluaa korostaa. Palkitsevaa on myös se, että tämän ilmiön nähtyäni olen oppinut armollisemmaksi myös itseni arvostelussa. Helpottaa elämää kummasti, kun ei ole huolissaan ihan jokaisesta kurtusta ja makkarasta tai näppylästä naamassa. Itsensä saa kyllä latistettua keksityillä vioilla maanrakoon jos haluaa, mutta ei siitä mitään hyötyä ole.

Amerikan Huippumalli haussa -sarjan voitti viimein normaalikokoinen nainen, ”XL-malli” Whitney. Olin ihan liekeissä tästä, viimein jossain tunnustetaan, että ei tarvitse olla langanlaiha onnistuakseen valokuvissa ja ollakseen upea ja näyttävä nainen.

Minulle valokuvaajana olisi kauhean tylsää, jos kaikki näyttäisivät samalta! Ihanaa, että on persoonallisen näköisiä ihmisiä. Tykkään myös siitä haasteesta, jos joku kertoo omaavansa huonon itsetunnon, ettei osaa poseerata tai ettei koskaan onnistu kuvissa. Minusta on ihanaa todistaa nämä väitteet kerta toisensa jälkeen vääriksi. Kaikista kun saa upeita kuvia!

Tässä pari otosta Kirsin kuvauksista. Eikö hän olekin upea?

Janica

Sitten vähän makingoffia. Alemmassa assarini Reetta, Yanski, Kirsi ja minä. Meikit ja hiukset ovat jälleen Yanskin upeaa käsialaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: