Buduaaria joululahjaksi!

Tänä vuonna on viime vuoteen verrattuna tehty paljon enemmän joululahjaksi buduaarikuvauksia. Niitä on jonossa jopa niin paljon, että emme voi ottaa tälle vuodelle enää yhtään varausta! Se on tietenkin meistä ihan mahtavaa, mikäpä voisi olla yrittäjälle parempaa palautetta hyvin tehdystä työstä kuin täpötäysi kalenteri! 🙂

Mutta lahjakortteja myymme vielä! Joululahjaksi annettu kuvaus on laadukas lahja, sellainen jota saajalla ei varmasti vielä ole!  Ja meiltä voi kysyä vinkkejä, että mitä kaikkea voi toteuttaa. Meillä ei ideat lopu kesken ja teemme mielellämme poikkeavia ja persoonallisia juttuja, tietenkin saajansa näköisiä.

Olemme 14. joulukuuta Queen Desireen joululahjavalvojaisissa (Torikatu 25, Oulu)  klo 15 alkaen pitkälle iltaan esittelemässä kuvauksiamme ja siellä on myös erikoistarjous lahjakorteista! Vähintään sadan euron arvoiseen kuvaukseen lupaamme joulun kunniaksi 30 euroa pois hinnasta. Tervetuloa tapaamaan meitä ja muita ja ihan vaan vaikka nauttimaan hyvästä seurasta ja tarjoilusta!

Mukavaa joulunodotusta kaikille!

Janica

Ps. Otos on yksistä vastikään tekemistämme buduaarikuvauksista. Asiakas rakastaa kenkiä, joten teimme myös yksityiskohtia joita hän voi käyttää vaikka sisustuselementtinä halutessaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: