Harley Davidson ja huomenlahjakuvaus!

Tänään kuvasimme hieman erilaisia huomenlahjoja. Kuvauspaikkana toimi Anselmitalli, jonka jäsenien upeat moottoripyörät saivat kunnian toimia rekvisiittana. Baaritiski ja biljardipöytäkin saivat ylleen naiskauneutta, kuten myös muut ihanan rouheat nurkat mitä heidän tiloistaan löytyi. (Ja niitähän löytyi!)

Olen pikkuhiljaa alkanut ymmärtää moottoripyörien päälle jotain – nimittäin sen, että onhan ne siistin näköisiä kapineita kuvattavaksi! (Noviisilta ei voi kauheasti vaatia, en vielä koskaan ole ollut edes moottoripyörän kyydissä… Ehkäpä asia korjaantuu tulevaisuudessa?) Myös asiaan vihkiytyneet ihmiset ovat ihan huippuja, rentoa ja lupsakkaa väkeä.

Haluan välittää ison kiitoksen Anselmin herrasmiehille, jotka lainasivat tilojaan käyttöömme, yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin!

Buduaarikuvauksen vientiin miljööpuolelle alan panostamaan nyt ihan tosissaan. Huomaan itsekin nauttivani uusista tiloista ja mahdollisuuksista paljon enemmän kuin studiossa neljän seinän sisällä. Olen aina ollut vähän miljööihminen, minusta ajatuksena se, että ”studion” voi luoda minne vaan on sytyttävä. Esim. hääkuvia en enää studiossa tee, ellei ole IHAN pakko, sillä minusta niistä saa paljon hienompia, vaihtelevampia ja tarinaltaan voimakkaampia jossain ihan muualla ja se paikka taas voi olla ihan mitä tahansa. Mielestäni on myös asiakkaan arvostamista, ettei aina yritä päästä sieltä, missä aita on matalin. Myös tämänpäiväinen asiakkaamme meinasi, että miljöössä oli lopulta kivempaa kuvata, ympäristö helpotti myös jännityksen kanssa. Studiossa hän epäili olevansa jäykempi kuvattava.

Miljöön etu on myös se, että siellä saa helpommin vaihtelua kuviin, tykkään luovuttaa asiakkaille reilun määrän erilaisia vaihtoehtoja. Buduaarikuvauksessakin tyypillisin määrä on n. 20 erilaista kuvaa asiakkaalle, pienemmissä kuvauksissa puhutaan helposti kuitenkin ainakin kymmenestä. Ja onhan se tylsää, jos ne on kaikki samanlaisia, mitäpä niillä sitten tekee?

Mutta tosiaan, nyt lepäämään. Lähdemme aamulla kukonlaulun aikaan Kemiin kuvaamaan Digipoliksen kuvapankkia ja lauantaina teemme koko vuoden hurjimman kuvauspäivän, yhdeksän kuvausta yhdessä päivässä, niistä kolme buduaaria!

Janica

Ps. Tässä upea mallimme ja melkein yhtä upea Harley Davidson! 😉

Yksi ajatus artikkelista “Harley Davidson ja huomenlahjakuvaus!

  1. MariaK sanoo:

    WAU! Yksinkertaisesti! WAU!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: