Rauhallista joulua ja räiskyvää uutta vuotta!

No niin, viimein olen selvinnyt kaikkien kommellusten keskeltä joulunviettoon kotiin Posiolle. Eilen näytti vielä epätoivoiselta, kun auto päätti ottaa ja lopettaa yhteistyön kolmenkympin pakkasen kunniaksi! Onneksi se saatiin sitten käymään pienellä avustuksella.

Blogi jäänee joulutauolle, aivan kuten kaikki työtkin loppiaiseen saakka. Keskityn kuvailemaan omia juttuja ja suunnittelemaan suuria. Pistin jenkkilään viestiä yhdestä kalenteri-ideasta, ajattelin, että ei se ota jos ei annakaan. Kappas, sieltähän käskettiin lähettää kuvat näytille, minkä jälkeen he voisivat olla hyvinkin kiinnostuneita myymään mun juttua ja aika isossa mittakaavassa! Aikataulu on tiukka ja homma voi kaatua siihen, mutta toisaalta sama idea voisi toimia vuodenkin päästä ja siihen olisi sitten ainakin aikaa valmistautua koko vuosi. Mutta katotaas mitä saadaan aikaan!

Se oli mitä mahtavin joululahja. Think big, siitä lähetään! Kaikki on oikeasti mahdollista.

Tässä vielä pikainen räpsy Lurusta ja Diegosta, täällä Posiolla oli näin jouluaattona kaunis pastellinen valo!

Hyvää joulua ja kiitos mielettömästä vuodesta 2010, jonka aikana olen saanut tehdä mielenkiintoisia toimeksiantoja ihanien ihmisten kanssa! Kiitos myös assarit Tiina, Armi, Katja, Sussu ja Reetta, olitte upeita, lahjakkaita tyyppejä ja teitte kovasti töitä! Tämä vuosi ei olisi ollut näin hedelmällinen ilman teidän panostanne. Vuosi näytti toteen myös sen, että työlleni todellakin on kysyntää ja että nousukiito jatkunee vielä! Kiitos myös uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille, yhteistyössä ja yhteen hiileen puhaltamisessa piilee se suurin voima.

En voisi olla onnellisempi.

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: