Arktista buduaaria!

Kiireisiä aikoja elelemme edelleen.  Siksi nämä päivityksetkin ovat harvassa. Olemme olleet koko viikon tekemässä Luoville aikuiskoulutuksen esitteen kuvauksia. On ollut aivan ihanaa, ihan mahtavia aurinkoisia ihmisiä ja kun koko tiimi on hyvällä tuulella tulee kuvistakin väkisinkin loistavia. Ei edes tunnu työltä, kun saa viettää aikaa niin aitojen ja sydämellisten ihmisten kanssa, inspiraatiota puskee voimalla, vaikka päivät ovat olleet pitkiä. Näitä kuvia laitan näytille sitten, kun esitteet on julkaistu.

Eilen teimme loppuvuodesta työharjoittelussa superassarina hääränneelle Reetalle buduaarikuvaukset. Koska Reetta on melkoinen sissi, halusi hän kuvia myös ulkona. Sehän meille passasi!

Sen lisäksi kävimme studiolla ja haimme matkalta Nakki-kissan mukaan rekvisiitaksi. Meikki on jälleen Yanskin käsialaa ja se kesti todella hyvin ulko- ja sisäkuvaukset. Eilen kovassa kevätauringossa kuvasimme päivällä myös yhtä esitekuvaa ja minulle valkeni viimein, kuinka hieno asia on suoraan ja kovaan auringonvaloon suunniteltu kuvausmeikki! Normaalisti se valo ei nimittäin imartele oikein ketään, mutta hyvällä maskilla päästään hyvännäköiseen lopputulokseen myös valoista haastavimmalla. Yanski on mukana myös Luovin tiimissä.

Reetta lupasi laittaa eilisen saldoa teidänkin iloksenne. Olkaapa hyvät!

Janica

Yksi ajatus artikkelista “Arktista buduaaria!

  1. kirsi palokangas sanoo:

    Vautsi vau mitä kuvia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: