Karvakuonot pituusjärjestykseen!

Viime viikolla studiolla pyörähti kolme ihanaa partasuuta. Vaikka nuorimman nimi on Piru, niin käyttäytyi hänkin hyvin mallikkaasti. Heidän emäntänsä tuli kuvauttamaan komean vauvamasunsa, mutta hauskasti tämä kolmikko vipelsi kuvissa mukana mausteena. Olikin mukava nähdä taas, sillä tämän tulevan äidin hääkuvia olin ottamassa aiemmin. Ei kai mitään mieluisampaa palautetta olekaan, kuin se, että joku tulee kuvattavaksi vielä toistamiseen. Heitä on ollut nyt erityisen monta, joten olen tosi onnellinen.

Tällä viikolla on paiskittu taas kovasti töitä ja maanantaina kävin yrittäjien arvoseminaarissa, siellä puhumassa oli Pekka Himanen. Todella mielenkiintoista juttua, muistiinpanoja tuli taas sivutolkulla ja uusia kysymyksiä itseltä kysyttäväksi. Oman yrityksen arvot ovatkin pohdinnassa kirjalliseen muotoon kehitysprojektia varten. En tiedä paljonko yksi valokuvaaja voi maailmaa muuttaa parempaan suuntaan, mutta aina pitää yrittää. Edes hetki kerrallaan.

Siitäpä tulikin mieleeni, että törmäsin tänään tosi hyvään ideaan, Tervaporvarit järjestää Positiivisin oululainen 2011 -kisan, jonne voi äänestää omia ehdokkaitaan.  Ei muuta kuin ääniä menemään niille, jotka tuovat valoa päivääsi. Itse äänestin jo, taidan heittää pari muutakin ääntä, jos niitä saa antaa monta.  On monia, joille tunnustusta soisi tässä asiassa.

Perjantaina lähden kohti Tamperetta ja Visuaaliviestinnän instituuttia, menen viikonlopuksi opiskelemaan mainoskuvauksen saloja ja trendejä. Ajattelin, että se voisi tuoda hyvän lisän, nyt kun on opittu tuotekehitystä ja Beloved-kuvausta aiempina viikkoina.

Mukavaa loppuviikkoa! Muistakaa äänestää positiivisia ja osallistua myös Beloved-arvontaan täällä blogissa ja Facebookissa! Kisa edellisessä postauksessa.

Janica

Yksi ajatus artikkelista “Karvakuonot pituusjärjestykseen!

  1. Sini sanoo:

    Ihana kuva! Ihana Janica!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: