Miia ja Mika Beloved

Eilen sain taas kunnian tehdä yhdet Beloved-kuvaukset. Miia voitti Facebookissa arvonnastani itselleen kuvaukset ja ajattelin, että heille tämä voisi olla juuri nappiin. Pienten lasten vanhemmilla on harvoin toisilleen tarpeeksi aikaa, kun aika on kortilla muutenkin. Nyt he saivat pienen hetken ihan kahdestaan – tai no olin minä tietysti kolmantena pyöränä. Toivottavasti onnistuin ikuistamaan heille jotain sellaista, joka auttaa arjen keskellä muistamaan, että kuinka suuri rakkaus heidän välillään vallitsee. Sitä on vaikea kuvailla sanoin, mutta kuvista sen näkee.

Ja taas nämä kuvaukset antoivat minulle niin paljon. Onnea, liikutusta ja semmoista fiilistä, että teen jotain, jolla on merkitystä. Sydän kiitollisuutta täynnä ajoin kotiin, kun kuvat olivat valmiit.

Nyt kun on alkanut olemaan keikkaa jo niin paljon, että välillä ei enää kaikki mahdu kalenteriinkaan, niin on huomannut, että tärkeintä on kuitenkin se, että nauttii työstään. Mikään työn tai rahan määrä ei voi korvata sitä tunnetta, että tuntee tekevänsä jotain, jolla on merkitystä. Tällä viikolla olen saanut usealta asiakkaalta halaukset kuvauksissa, kiitos niistä. Minä ainakin haluan tuntea kuvattavani. Niin hyvin, että teen työni myös kuin tekisin sen ystävälle. Eilenkin käytimme varmasti yli puolet ajasta pelkästään juttelemiseen. En katsonut kelloa kertaakaan. Olenkin ajatellut, että jätän sen pois ranteesta kuvausten ajaksi. Sydän tietää, että milloin on valmista. Eikä minun kalenterissani ole enää koskaan niin kiire, etten ehtisi pysähtyä kysymään, että kuka sinä olet.

Jesh sanoi meille Lontoossa, että ilo on ainoa kompassi, jota kannattaa seurata. Sitä olen ruvennut käyttämään omassa elämässänikin, täällä olemisen aika on rajattu ja lyhyt. Se pitää kuluttaa sellaiseen mistä nauttii, myös töissä. Olen sanonut jo muutaman ein sellaisille jutuille, joissa olen tuntenut, että sydämeni ei ole mukana. Siitä olen ylpeä.

Mutta tässäpä jotain, jonka tekemisestä nautin!

Miian ja Mikan rakkaustarina, olkaa hyvä.

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: