Maistiaisia Oulu Fire Fighters 2012 -kalenterista!

Kuten jo ehkä olette pariin otteeseen huomanneetkin, niin olemme kuvanneet tänä syksynä Oulun palomiesten kalenteria vuodelle 2012. Emme ole kaiken kiireen keskellä vielä paljon ehtineet paneutua kuvattuihin kuviin ja kalenterin teko on myös vielä kesken, mutta laitanpa nyt teille vähän silmänruokaa kyseisistä kuvauksista näin maanantain kunniaksi. Kaikkeahan emme tietenkään paljasta – ostatte sitten sen kalenterin! Siitä menee myös suuri osa tuotosta lasten hyväksi, palomiesten kahvirahastoa emme sillä niinkään kartuta, joten ihan vaikka hyvän asian vuoksikin.
Kuvaukset ovat menneet hienosti, vaikka välillä on oltu sankan savun keskellä liekkien loimussa ja toisena päivänä taas testattu sateessa ja viimassa, että ovatko palomiehet sokerista. (Eivät ole!)
Vaikka mukana on ollut ensikertalaisiakin, on mallien asenne ollut tosi hyvä. Lisäksi olemme päässeet kurkistamaan paloaseman elämään, joka on ollut tietty mukavaa ja erilaista. Omat haasteensa kuvauksissa tuovat esimerkiksi ne faktat, että valot on suunniteltava niin, että jos hälytys tulee, niin paloautojen pitää päästä puolessa minuutissa liikkeelle. Siinä lähtevät kuvaajan salamat mukaan, jos ne on asetettu keskelle ajotietä…

Ei muuta kuin valmista kalenteria odottamaan. Siinä on vaikka hyvä joululahjaidea!

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: