Myynnin menestystekijöitä Oulussa

Tänään oli ihan mahtava päivä. Siksi mulla pitikin tulla heti tänne kirjoittamaan, vaikka olenkin taas hiljaisuutta pitänyt. Mutta oli vaan niin siistiä.

Olin Jari Sarasvuon Myynnin menestystekijät -koulutuksessa, sekä kuvaamassa että kuuntelemassa. Kajaanin Into-talolta Ollis, näyttötutkintomestarini soitti tuossa taannoin, että jos he antaisivatkin järjestäjän ominaisuudessa Sarasvuolle jotain muuta lahjaksi kuin perinteisen kukkapuskan – minun Beloved-kuvaukseni! Voisin samalla kuvata parit kuvat heille tapahtumasta ja voisin kuunnella päivän antia. Olin tietenkin innoissani! Bisneksen kehittäminen kun on intohimoni.

Ainoa, mikä minua jännitti oli mennä sinne parinsadan ihmisen eteen luovuttamaan lahja ja kertomaan siitä. Kyllä minua sitten AHISTI! Hyvä, että ei happi loppunut kesken. Onneksi vierustoverini, Viestinnän Virittämön Marko ehdotti, että menisin sinne eteen villasukat jalassa, heitin sen ilmaan leikilläni, mutta hän oli tosissaan. Olin tietysti niillä hipsutellut koko tapahtuman, koska saappaista olisi lähtenyt järkyttävä kopina ja kohta valokuvaaja olisi ollut se show siellä. Sitten kun tassuttelin eteen mummon kutomilla sukkasilla, niin tuntui paljon kotoisammalta. Taidan alkaa käyttämään tätä kikkaa aina, kun joudun yleisön eteen, sillä vaikka olenkin aika reipas, niin kyllä parinsadan silmäparin tuijotus saa multakin puntit tutiseen ja äänen väriseen.

Mutta kun sain asiani edessä esitettyä, niin minusta ainakin vaikutti, että Sarasvuokin innostui kuvauksesta. Ainakin hän sanoi jotain tyyliin, että eipä ollut turha tämäkään päivä. (En voi laittaa suoraa sitaattia, koska minua jännitti niin, että en MUISTA. Mutta jotain sinnepäin!) Ja halasikin se minua, ei potkaissut perseelle. Ehjin nahoin siis selvisin! Nyt vain hänen ja Virpin yhteydenottoa odotellessa. Siitä tuleekin mielenkiintoinen kuvauskeikka!

Aikamoisen lupauksen hänelle annoin, että en aio tuhlata hänen kallista aikaansa, vaan teen sellaiset kuvat, että hän voi vielä vanhuksena vaipoissa muistella Virpiä lämmöllä, kun hän katsoo niitä kuvia. Ja kuten tänään opimme, niin lupaus on lunastettava!

Huh! Semmosta! Paljon muutakin oppia tuli rytisemällä, mutta vaahtoan niistä sitten joku toinen päivä – jos ehdin. Marko vitsailikin, että mitäs minä myyntikoulutuksessa teen, kun mulla on jo niin paljon töitä. Voin kyllä kertoa, että parinkin myyntikoulutuksen jälkeen se ei ole parasta antiani, mutta ehkä oma innostuneisuuteni myy asian muillekin. En silti osaa clousata ja mitäniitätermejä on. Ja sekinhän lähtee persoonasta, kuten kaikki.

Muuten täällä tosiaan pitää kiirettä töiden ja Palomieskalenteri 2012:n julkistamisbileiden ja meidän perinteisten joululahjavalvojaisten kanssa. Tulkaapa kaikki 3.12. glögille 45 Speciaaliin, moikkaamaan ja tekeen hyväntekeväisyyttä. Kuvaan siellä klo 15-21 valokuvia palomiesten kanssa ja tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Myös uunituoreet kalenterit on silloin myynnissä!

Jos sinulla on ehdottaa sopivaa hyväntekeväisyyskohdetta illan tuotolle, niin otan mielelläni ehdotuksia vastaan! Mielellään jotain paikallista ja sellaista, jossa apua todella tarvitaan!

innosta puhkuen,

Janica

PS. Tässäpä nyt ihan nopsaan pari kuvaa Sarasvuosta puhumassa. Oli niin ihana valo, että pääsin sillä oikein herkuttelemaan! En tiiä näkyykö nuo teille taas ihan blurrina, kun en oo vieläkään tämän blogin sielunelämää ehtinyt tarkastella, harmi. Jos joku tietää, että mistä se johtuu, niin kertokaa pöljälle.

Yksi ajatus artikkelista “Myynnin menestystekijöitä Oulussa

  1. Villasukat oli hienot ja niin tulevat olemaan Jarin ja Virpin kuvatkin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: