Oonan toinen vierailu studiolla

Tänään studiolla vieraili jo ennestään tuttu vauvahuippumallimme Oona. Oonalla on siis meneillään Vauvan ensimmäinen vuosi -paketin kuvaukset, joista ensimmäiset otettiin kuuden viikon ikäisenä ja nyt neidillä on ikää viisi kuukautta. Jos muistatte taannoin blogissa sen vauvan, joka katsoi suoraan sieluun silmillään, niin se oli Oona!

Vauvan ensimmäinen vuosi -pakettiin kuuluu neljät lyhyet kuvaukset, joista voi sitten koostaa vaikka oman albumin tai kuvakirjan. Ensimmäisen vuoden aikana kehitys on hurjaa, joten niistä tulee hauska muisto itselle ja varmasti myös lapselle tulevaisuudessa.

Pian on jo joulu ja vielä ehtii varata aikoja joululahjakuvauksiin, valokuva on loistava lahja niille, joilla on jo kaikkea. Varsinkin Secret Box -kuvaukset saavat paketista paljastuttuaan varmasti lämpimiä tunnelmia talven pimeyteen! Aikoja on tietty rajallinen määrä, joten kannattaa olla vikkelä! (Lahjakortteja löytyy myös)

Janica

PS. Kiitos, kun luette blogia ahkerasti! Mieltä lämmittävät nettisivujen ja blogin alati nousevat statsit! Yritän päivittää tätä kyllä mahdollisuuksien mukaan. Mutta tosiaan, joskus häätyy tehä töitäki!

”Siis mä niin tiiän, että mä oon ykkönen!”

Katse äidille.

Yksi ajatus artikkelista “Oonan toinen vierailu studiolla

  1. Miia Lepistö sanoo:

    Aivan ihania kuvia! Varsinki toi viimeinen ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: