Prinsessat ja rokkitähdet

Viime aikoina olen kuvannut paljon ihania lapsia! Monenlaiseen tarkoitukseen ja monenlaisia kuvia. Ensimmäiseksi minun täytyy mainita kunniatehtäväni, Uuno-pojan kuvaus hänen äitinsä blogiin. Elämänmausta tinkimättä on yksi lempiblogeistani ja luen sen viikottain. Suosittelen lämpimästi, tätä lukiessa saa itkeä ja nauraa! Ei ole koskaan tainnut jättää kylmäksi. Blogissa seurataan siis lievästi kehitysvammaisen Uunon perheen elämää äidin blogin kautta. Uuno sai AGU-diagnoosin toissa kesänä ja teimme heille silloin perhekuvaukset Nallikarissa. Se oli ihana päivä, vaikka taustalla olikin ajatus siitä, että diagnoosin myötä tulevaisuudessa odottaa myös vaikeita hetkiä.  Niitä varten otimme ihania, aurinkoisia kuvia antamaan voimaa sinne jonnekin, sitten kun sitä tarvitaan.

Uunolla teki kuvausten aikana mieli kouluun ja häntä vähän kiukutti olla kuvattavana muutenkin. Siksi houkuttelin häntä kuviin kertomalla, että seuraavana päivänä kuvaan Antti Tuiskua ja mistäpä sen tietää, että jos vaikka Antti näkee nämä kuvat. Tänään laitoin kirjeessä heille menemään Antti Tuiskun nimikirjoituksella ja terveisillä höystetyn Uunon kuvan. Kiitokset Antille, joka halusi lähettää Uunolle terveisensä. Otaksun, että se on mieluinen yllätys!

Tämä kuva pääsi blogiin.

Kuvasimme vasta myös Leon 6-vuotiskuvat. Leolla ei päätä palellut, vaikka Diego-koirani oli studiolla mukana. Hän oli kuulemma kertonut jälkeenpäin, että studiolla oli iso koira, jonka kanssa hän paini ja koira voitti! Noh, Diegon +-70kg elopaino takaa kyllä aikamoisen vastuksen…

Tässäpä vähän näytettä siitä mitä se oli…

Mutta tehtiin me ihan kunnollisiakin lapsikuvia kaiken pelleilyn lomassa:

Ja sitten eilen studiolla oli taas oiva remakka, kun Heidi ja Peppi tulivat perheen koirien kanssa kuvattavaksi. Tässäpä yksi otos Uunosta ja Peppi-prinsessasta:

Lapsikuvat ovat parhaimmillaan, kun niissä on sitä elämän makua näkyvissä! Ne ovat mahtavia myös siinä, että kuvaaja saa palautteen suoraan ja kiertelemättä. Kuvauksen jälkeen saatu halaus lämmittää pitkään.

Kirpsakoita pakkaspäiviä kaikille, toivottavasti teillä lähtee autot käyntiin. Allekirjoittanut kulkee töihin bussilla ja taksilla, koska ranskatar on talviunilla.

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: