Sinä olet kaunis!

No niin. Aloitetaanpa niin mahtipontisesti, että minusta tuntuu, että olen todellakin viimein löytänyt kutsumukseni. Ja se on ihmisten auttaminen valokuvalla. Julkistin tuossa vähän aikaa sitten, että olen jo vuoden verran tehnyt myös energiahoitoja ja sitä kautta se, että minun tehtäväni on auttaa ihmisiä on vain vahvistunut. Olen kokenut kriisiä jo melkein vuoden siitä, että mitä varten minä tätä työtä teen. Teenkö minä työtä, jolla on merkitystä.

Kaiken ydin on kaikessa pyhässä yksinkertaisuudessaan se, että haluan auttaa ihmisiä kuvan kautta näkemään itsensä kauniina, arvokkaana, tärkeänä ja Beloved-kuvauksen kautta myös vahvistaa ja juhlia ihmisten välistä rakkautta, tunteita ja helpottaa käsittelemään myös esimerkiksi menetyksen ja ikävän tunteita.

Huh. Niin yksinkertaista se on kun sen tajuaa, mutta hetki meni miettiessä ja sulatellessa. Ja tämän kaiken haluan siirtää kaikkeen mitä teen. Luultavasti tarjontani tulee muuttumaan lähiaikoina, sillä sellaiset jutut, jotka ”kuka tahansa kuvaaja voisi tehdä” tuntuvat minusta tätä nykyä vähän vierailta ja mielelläni delegoin ne sellaiselle kuvaajalle, jolle ne sopivat. Tämä ei tarkoita sitä, että et voisi enää pyytää minulta ihan mitä tahansa kuvausta, mutta pyydän miettimään, että tuntuuko sinusta, että minä olen juuri se kuvaaja, jonka sinä haluat. Jos näin on, niin otan tehtävän kuin tehtävän ilolla ja kunnialla vastaan ja teen sen sinulle niin sydämestäni kuin ikinä voin. Mutta sellaisten duunien tekeminen, jotka tuntuvat minusta siltä, että ”otettiinpa joku nyt vaan näpsimään kuvia” kuluttavat minua tätä nykyä tosi paljon, enkä mielelläni niitä tee. Sydämessäni tunnen, että minulla on potentiaalia niin paljon muuhunkin.

Kävin myös juuri hankkimassa itselleni eri energiatyöskentelyn välineiden lisäksi ThetaHealer®-diplomin, joka on todella vaikuttava työväline uskomusten muuttamiseen. Itse olin ainakin heti ihan myyty sitä testattuani. (Tiedän, että jonkun mielestä tämä on varmasti täyttä humpuukia, mutta jos minulta olisi kysytty 1,5 vuotta sitten jotain reikistä, energioista tai tästä Thetasta, niin olisin varmaan nauranut partaani. Mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan… Ja siksi ymmärrän 100% myös kaikki epäilyt. Vakuutan kuitenkin olevani täysissä ruumiin ja sielun voimissa :D)

Jos joku haluaa tutustua, niin näiltä sivuilta löytyy infoa thetasta: http://www.mindspring.fi/theta/theta.html

Kurssin jälkeen minulle tuli vahva visio siitä, mihin valokuvausta ja tätä uutta taitoani voin käyttää ja tadaa – se on tässä:

Sinä olet kaunis -kuvaus

Onko sinulla ongelmia itsetuntosi kanssa? Etkö tunne itseäsi kauniiksi? Estävätkö nämä ajatukset sinua elämästä täysillä? Meillä jokaisella on repussamme uskomuksia ja tunteita, jotka voivat asettaa meille esteitä haluamillemme asioille.

Valokuvauksen ja ThetaHealing® -tekniikan ainutlaatuinen yhdistelmä voi auttaa sinua pääsemään itseäsi rajoittavista uskomuksista. Ensin käymme keskustelun siitä, missä tilanteessa olet. Haemme pohjalla piilevät ydinuskomukset ja lähdemme muuttamaan niitä. Tämän jälkeen järjestämme valokuvaustuokion, jossa haemme sinusta parhaat ja kauneimmat puolet esiin, niin että sinä todellakin näet itsesi parhaalla mahdollisella tavalla. Terapeuttinen valokuvaus on oma prosessinsa, joka antaa sinulle ikuiset muistot siitä, että todellakin olet kaunis ja arvokas ihminen, hyvä juuri sellaisena kuin olet.

Paketin hinta on 300 euroa, se sisältää alkukeskustelun, ThetaHealing®-hoidon (1-2) tuntia ja noin tunnin kestävän valokuvauksen, josta saat kymmenen parasta muotokuvaa itsellesi. Tämä voidaan toteuttaa monella eri tavalla, valitsemme juuri sinulle sopivimman tavan yhdessä. Voit myös hankkia itsellesi valokuvausta varten meikin ja kampauksen ammattilaiselta sopimushintaan 100 euroa, jos koet sen tarpeelliseksi ja haluat kuvauksen yhteyteen lisäpiristystä.

Rakkaudella,

Janica

Ps. Tätä kirjoittaessani minun sydän laulaa kuin kevään linnut. Ilo on tärkein kompassi elämässä ja tätä suunnitellessani tunnen puhdasta iloa päästä varpaisiin. Sen kunniaksi lupaan kolmelle ensimmäiselle paketin ostajalle sen puoleen hintaan! Eli 150 euroa koko satsi. 🙂

(Kuva Lilli Norion malliston kuvauksista, kuvissa ihana Amanda. Sopi tähän yhteyteen mielestäni kuin nenä päähän.)

Yksi ajatus artikkelista “Sinä olet kaunis!

  1. raikuta sanoo:

    Janica, hyvää jatkoa uusiin haasteisiin. Terapeuttisen valokuvauksen lisäksi tässä on osia useimmistakin tutuista terapeuttisista menetelmistä, uudella tavalla yhdistettynä. Uskomusten tunnistaminen ja niiden muuttuminen on keskeistä monissa terapioissa, niin tässäkin. Kiinnostavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: