Kaunis Riikka

Viime viikolla tein ensimmäisen Sinä olet kaunis -kuvauksen. Tänään sain tältä kyseiseltä asiakkaalta yhden kuvista takaisin hänen kokemuksellaan kuvaan kirjoitettuna tänne blogiin laitettavaksi, jotta muutkin asiaa harkitsevat voisivat rohkaistua kuvauksiin. Koko prosessi meni tosi luontevasti ja antoi sekä kuvattavalle että kuvaajalle paljon. Olin ihan innoissani ja palkitsevinta oli nähdä, että sain oikeasti aikaan jotain merkityksellistä. Palaute oli hyvin rohkaisevaa!

Huomasimme, että prosessi toimii parhaiten niin, että se jaotellaan kahteen päivään. Toisena keskustellaan ja tehdään hoito, toisena kuvataan. Ensimmäisessä osiossa nimittäin voi olla tunteet niin pinnassa, että on hyvä hieman hengähtää ennen kuvaustuokiota. Siinä välissä ehtii myös hieman järjestellä ja ideoida omaa kuvausta. Ja toisakseen, ainakin tässä tapauksessa ensimmäinen osio oli tehnyt tehtävänsä ja kuviin asteli valoa ja varmuutta hehkuva nainen.

Kuvauksen idea lähtee asiakkaalta, toki minä toimin siinä myös moottorina ja annan tarvittaessa ideoita, jotka voisivat sopia juuri siihen teemaan, jota käsittelemme. Kuvaus voidaan toteuttaa vaikka buduaarityyppisesti, jos haluat parantaa omaa kehonkuvaasi, mutta tällä kertaa kävimme hakemassa voimaa talvisesta luonnosta ja taiteesta.

Koska tämä oli oikeasti niiiiiin ihana juttu ja olen edelleen tästä niin liekeissä (hyvä ettei housut pala) niin seuraavat kolme saavat myös Sinä ole kaunis -paketin normaalia edullisemmin. Normihinta on siis sen 300 euroa, mutta seuraaville menee vielä 200 eurolla.

Tervetuloa!

❤ Janica

Yksi ajatus artikkelista “Kaunis Riikka

  1. kirsi palokangas sanoo:

    Hyvä Janica!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: