Aurinkoista!

Onpa ihanaa, kun kevätaurinko on alkanut lämmittää. Mieli kirkastui, varsinkin Sammontakojat -viikonlopun jälkeen, kun kävin taas vähän tuotekehityspuuhissa toisten yrittäjien kanssa. Sen lisäksi, että uusia ideoita pukkaa entisestään, niin Sinä olet kaunis -asiakkaita on tullut nyt ilahduttavan paljon! Tälle paketille taisi olla tilausta, ihan mahtava juttu.

Laitan tähän kylkeen mieltä lämmittämään kuvia toissaviikon lauantain ihanista pienistä asiakkaista, eli kuvissa esiintyvät siskokset Neea ja Sara. Vauhtia piisasi, vaikka isosiskoa ensin meinasikin vähän jännittää ja ujostuttaa. Mutta meillä periaatteisiin kuuluu, että lapsikuvia ei edes yritetä pusertaa pienessä hetkessä, ne parhaat kuvat tulevat sitten sen rentoutumisen kautta, sitten kun kuvaaja ja ympäristö tuntuvat jo kotoisilta. Monet asiakkaat ovat kiitelleetkin sitä, että meillä ei tehdä lapsikuvausta kiireellä. Koska lapset ovat yksilöitä, niin lapsikuvauksetkin ovat yksilöllisiä. Ja uusi tilanne studiolla on monesti jännittävä, joten aikaa on varattava kalenteriin pari tuntia, jotta ujoimmatkin pääsevät loistamaan.

Nauttikaa auringosta!

Terveisin Janica

Äitikin pääsi kuviin!

Yksi ajatus artikkelista “Aurinkoista!

  1. Miia Lepistö sanoo:

    Se on kyl aivan totta et sitä aikaa pitää olla ja mennä lapsen ehdoilla eikä heti ruveta siinä sanoon tee sitä tee tätä 😀 Neeaki oli ihana ku se ite alko keksiin mitä seuraavaks vois tehä 🙂 Oot kyl loistava ja ihana kuvaaja ja tytöt sinusta kertonu monelle ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: