Muutto edessä!

Olen jo pitkään etsinyt itselleni ”sitä oikeaa” työtilaa. Koska kyllä se työtilan feng shui vaan vaikuttaa kaikkeen, ympäristöllä on iso merkitys. Tämänhetkinen ydinkeskustan toimisto on mielestäni ankea, eikä minulla ole huvittanut kutsua tänne juuri ketään. Viime aikoina olenkin tehnyt työt mieluiten kotoa, olen käynyt Kauppurienkadulla vain kun on ollut pakko.

Mutta! Ajat muuttuvat! Kuukauden päästä olen unelmatoimistossani. Monen mutkan kautta se viimein tuli luokseni, juuri sellainen kuin tilasinkin:

Eli tässä rakennuksessa, Rauhalassa, ryhdyn majailemaan Clementine-kummituksen kanssa. Hän kuulemma sytyttelee ja sammuttelee valoja ja kolistelee, mutta eiköhän me sinne sopuisasti mahduta kuitenkin. Onhan se hyvä, että on kotihengetär omasta takaa. Talo on rakennettu 1899, joten siinä on aivan ihana tunnelma, historian havinaa!

Huhtikuusta alkaen siis osoite on Mannenkatu 1, ihan Ainolanpuiston sylissä. Miljöö on todella upea! Ja rakennuksen ravintola pitää minut ja palaveriasiakkaat varmaan hyvin ruuissa…

Näin sitä taas toiveet toteutuu.

Nähdään Rauhalassa!

Janica

Yksi ajatus artikkelista “Muutto edessä!

  1. Miia Lepistö sanoo:

    Onnee uudesta toimitilasta ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: