Toimintaa!

Viime aikoina olen kirjoitellut niin paljon Belovedista, lapsista jne. että nyt pitää laittaa välillä blogiin vähän rautaisempaa juttua, koska tulee niitäkin tehtyä. Kävin nimittäin tuossa vähän aikaa sitten kuvaamassa Toimintasali Voimalan markkinointikuvia. Olikin melko tiukka päivä, kun kuvasin sen jälkeen myös bodyfitness-tähti Mari Päkkilän uusia promokuvia (kuvasaldoa mm. täällä http://www.bodylehti.fi/?cid=5948). Ei tiukka siinä mielessä, että työt olisivat olleet raskaita tai ikäviä, mutta molemmat naiset, Sanna ja Mari ovat kyllä todella upeassa kunnossa. Eipä kehdannut olla menemättä salille enää niiden kuvausten jälkeen…

Voimalan Sanna kirjoitti niin hyvän blogipostauksen tänään, että nyt ristiblokkaan sen tähän:

http://toimintasalivoimala.com/?p=1233&lang=fi

Olen nimittäin itse tuolla Likkavoimalassa ja se yhteishenki siellä on kyllä mieletön. Yhdessä tuumin puhistaan, vaikka joskus tekee vähän tiukkaa jaksaa, mutta kaverin tsemppi auttaa pusertamaan viimeisetkin mehut. Ja Sannan ravintovinkeillä pitäisi näkyä tuloksia ennen kesää muuallakin kuin kyykkytekniikassa.

Tykkään Voimalan meiningistä, vaikka siellä joutuukin erilaisiin haasteisiin kuin kuntosalilla, jossa rehkiminen on kuitenkin aika yksinkertaista. Salilla käyn lisäksi silti, koska nautin siitä yksinkertaisuudesta, siellä aivot on todellakin narikassa, ainakin minulla. Kun tehdään toiminnallista harjoittelua on monesti pelissä koko kroppa ja esimerkiksi minun koordinaatiokyky on yhtä heikko kuin kuntokin, joten haasteet eivät todellakaan lopu kesken… Mutta sillä siitä pääsee, tekemällä. Joku oli kirjoittanut facebookkiin joku päivä, että kipu on sitä kun heikkous poistuu ruumiista. Se nauratti minua, koetan muistaa sen tästälähtien!

Tässäpä muutamia kuvia ja ihan vinkkinä vaan kaikille, että Voimalassa saa käydä ilmaiseksi kokeilemassa. Ostin Mikolle joululahjaksi lahjakortin sinne, että pääsee testaamaan, kun oli siitä puhunut ja lopputulos on se, että nyt olen itsekin siellä… Että varoituksena vaan, koukkuun voit jäädä! Se hyvä olo ja itsensä ylittäminen uusilla tavoilla palkitsee. Minäkin olen nykyään melko kova leuanvetäjä, mutta ei puhuta samassa lauseessa siitä, että montako kuminauhaa siinä on avustamassa… (Se kertoo jo siitä, että sinne voi mennä missä kunnossa vaan, kaikille löytyy sopivat avut jos ei tosiaan heti lähde se rankin versio.)

Ja miten tämä liittyi valokuvaukseen? Hyvin oleellisesti tietenkin, hyvässä kunnossa jaksaa henkisesti ja fyysisesti ylittää itseään myös töiden merkeissä. Eikä ammattitaudit vaivaa ihan heti.

Janica

Toimintasali Voimalan yrittäjä Sanna ja hänen miehensä Jarkko

Mieheni Mikko on vissiin kaikkensa antanut…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: