Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset ja kesän Beloved-kuvia

Taas on tovi vierähtänyt, se on tämä kesä kiireistä aikaa! Viimein ehdin paneutua asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin ja voi miten ihanaa palautetta sieltä löytyi! Kyllä auttaa jaksamaan kaiken hässäkän keskellä!

90% käyttäjistä vastasi palvelun olleen erinomaista ja olleensa tyytyväisiä sekä kuviin että asiakaspalveluun. Loput kymmenen prosenttia piti palvelua yleisesti hyvänä, mutta jotain toivomisen varaa löytyi.

92.5% mainitsisi suositellessaan kuvaajan persoonan ja 90% kuvaustilanteen rennon tunnelman muille palvelua suositellessaan.

Ihan uskomaton tulos. Olen sanaton!

Myös parannusehdotuksia tuli ja olen niistäkin hyvin kiitollinen. Suuri osa niistä liittyi kiireeseen, kuten se, että en aina vastaa sähköpostiin nopeasti. Se johtuu vain siitä, että vaikka minulla on assareita on minusta tärkeintä vastata henkilökohtaisesti jokaiselle ja koska olen ajoittain superkiireinen kuvausten suhteen saattaa sähköposti jäädä lapsipuolen asemaan, koska priorisoin aina käsillä olevat työt ykköseksi. Pahoittelen sitä, mutta vinkkinä: jos ei kuulu, niin ota luuri käteen!

Sitten näihin helmiin, joita lukiessa taisi silmäkulmakin kostua. Nöyrimmät kiitokset teille, ihanat.

Eli palautetta:

”Ei kerrassaan mitään huomautettavaa. Kuvaus oli minulle mahtava elämys, jota muistelen vieläkin hymy huulilla 🙂 Janican rento olemus ja aitous tekivät niin kuvista kuin kuvaamisesta ainutlaatuista. En ota valokuvia kyllä ikinä missään muualla, aivan mieletöntä osaamista!!”

”Käyttäisin Janican valokuvauspalveluita uudestaan siksi, että niihin voi LUOTTAA. Vaikka joku toinen olisi halvempi, niin mieluummin tilaisin kuvauksen Janicalta kuin käyttäisin vähemmän rahaa johonkin, mistä voi tulla mitä sattuu. Uskon myös, että hän ymmärtää ”visioni” eli ei tee työkseen omia taideteoksia vaan asiakkaan maun mukaan. Kaikenkaikkiaan pidän Janicaa kovan tason ammattilaisena. Luotettava, joustava, tyylitajuinen, tilannetajuinen… ihana.”

”Jokainen kuvaussessio Janican kanssa on ollut ainutlaatuinen, mieleenpainuva ja mukava. Olemme saaneet perheemme tähtihetkiin ja työkäyttöön aina laadukkaat, sopivat ja aina oman maun mukaiset kuvat. Janica kuuntelee asiakasta ja pyrkii täydelliseen asiakastyytyväisyyteen joka kerta. Kuvaustilanteet rentoja ja inhimillisiä, ei pönötystä. =)”

”Secret box kuvauksessa käyneenä voin suositella lämpimästi Janicaa. Itseäni jännitti etukäteen, mutta jo ekalla tapaamisella Janicasta sai niin välittömän vaikutelman että kuvaus menikin sitten ihan luontevasti ja rennosti. Jos joku epäröi secret box kuvaukseen menoa, niin voin vain rohkaista, se oli kaikkiaan hieno kokemus ja lopputuloksena upeita kuvia. Kiitos Janica!”

”Janica on aivan ihana ihminen. Kaikki varmasti tulee toimeen hänen kanssaan 🙂 Täydellinen ammattivalokuvaaja siis!”

”Janica on ihana ja luotettava kuvaaja, saa kuvattavan nopeasti rentoutumaan (secret box). Janica sai isommankin naisen tuntemaan itsensä kuvauksen arvoiseksi ja jopa itse löysin itsestäni kauniita puolia valmiissa kuvissa!”

”Kerrankin kuvaaja joka oikeasti kuunteli asiakasta ja jolle hyvä kuva on tärkeämpi kuin kuvaan käytetty aika.”

”Janica ei tee töitä kello kaulassa ja se on hyvä se! Kuvaaja on aidosti kiinnostunut kuvattavistaan ja omistautuu kunnianhimoisesti kuvaustilanteessa parhaan tuloksen saavuttamiseksi!”

”Kuvaus oli rento ja todella ihana lasten kanssa. Kuvaus tehtiin lasten ehdoilla.”

”Janica on ihana, iloinen ihminen ja saa kuvattavat hyvälle tuulelle ja iloiseksi jo omalle olemuksellaan!”

Ja tässä oli siis vain osa ihanasta palautteesta.

K I I T O S.

Näillä mennään ja koetetaan tehdä hyvästä vielä parempi. Mulla onkin suuria suunnitelmia työn alla. Jos kaikki menee putkeen, niin pian Oulussa on valokuvauksen saralla taas tarjolla jotain sellaista, mitä ei ole edes muualla Suomessa…

Mutta, jotta ei menisi puheeksi ja paatokseksi, niin tässäpä parit Beloved-kuvat vielä näytille. Samuli ja Riina kuvattiin jo toukokuussa, mutta Leena ja Mika kävivät kuvissa vastikään.

Aurinkoa!

Janica

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: