Inspiraatiota hääkyltteihin

Olen luvannut blogata jotain omista häistäni jossakin vaiheessa. No, nyt minä spoilaan sieltä yhden jutun, nimittäin meidän hääkyltit. (Sori vaan, kaikki tutut, jotka on kutsuttu. Mutta voin luvata, että yllätyksiä riittää näiden jälkeenkin pitkin päivää…)

Meidän häissä valokuvilla on yllättäen suuri merkitys ja halusin myös hääkyltteihin jotain erikoista. Ei niissä puisissa sydämissä nimikirjaimineen mitään vikaa ole, mutta asiat voi tehdä toisinkin.

Tässä pari otosta meidän opaskylttien (40x60cm) kuvista. Kylttien tulostus ja säänkestäväksi laminointi ei ole hirveän kallista ja sen lisäksi vain puutavara, niin avot.  Koko päivän hääkuvauspaketteihini kuuluu se ”kihlakuvausosio”, jota voi hyvin hyödyntää esim. tällaiseen tarkoitukseen. Tai hääkutsuihin jne. Näyttävä valokuva on tyylikäs valinta. Ja lyhyt kuvaussessio ei ole kallis, vaikka sen buukkaisi ilman tuota koko päivän hääkuvaustakin, siitä kuitenkin jää muistot lopuksi ikää. Itse teen jostain kyltistä varmaan muistoksi taulun kotiin juhlien jälkeen, mikäli ne tosiaan pysyvät hyvinä.

On taatusti omannäköistä. (Ja kun siellä komeilee ne omat naamat, niin eipä niitä kehtaa jättää sinne viikkokausiksi venymään häiden jälkeen pitkin tienvarsia ihmisten kiusaksi.)

Sama teema toistuu meillä hääpaikan koristelussa jne. Myös kutsussa oli meidän yhteiskuva.

Ihan vaan inspiraatioksi! Saa hyödyntää!

Kuvat on kuvannut superassarini Henna-Maria Räisänen eilen studiolla työpäivän päätteeksi.

Janica

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: