Destination Unknown!

Tänään kuulin, että Studio Kuutio on (ainakin nykyisessä muodossaan) historiaa muutaman kuukauden päästä. Tiloja hallinnoinut yritys haluaa tilat omaan käyttöönsä ja niinpä me kuvaajat pakkailemme kimpsut ja kampsut ja koetamme löytää uuden osoitteen. Muutos on minulle tervetullut, minulla on oma visio siitä, että miten asioiden pitäisi toimia ja tämä antaa niille nyt vähän vauhtia. Lähtö on ollut itselläni mielen päällä jo pidempään ja erilaisia ratkaisuja olen puntaroinutkin. Jos joku oululainen valokuvaaja haluaa pistää hynttyitä yhteen, niin olen kiinnostunut. Vaatimuksena on, että olet hyvä ja joustava tyyppi ja haluat pitää hommat toimivina. Työtila on minulle tärkeä asia. Siellä pitää olla hyvä meininki, hyvät työkaverit ja kaluston kunnossa. Jos etsit kumppania tositarkoituksella, niin soittele!

Mutta tosiaan:

Studioaikoja saa tällä hetkellä vain huhtikuun loppuun saakka.

Minulla on varavaihtoehtoja tarjolla senkin jälkeen, mutta mielelläni tarjoaisin sitten pysyvän osoitteen, jossa olen kuin kotonani. Minulla on kyllä hyviä kontakteja myös miljööpuolella, joten yhdetkään kuvaukset tuskin tulevat jäämään tilojen puolesta tekemättä, joten hätää ei ole. Ja minulla on sellainen kutina, että jotain mahtavaa on nurkan takana tulossa. Kerrassaan hyvä fiilis!

No niin, asiasta kukkaruukkuun eli muihin kuulumisiin. Tällä hetkellä pitää taas (kuka jaksaa vielä yllättyä) kiirettä. Kemin suunnalla on paljon hommia, Kemin kaupungin kanssa lähinnä, mutta Tornioonkin on tulossa lehtikuvauskeikka ja kuvia on käsittelyjonossakin kiitettävästi lauantaina olleen lapsikuvauspäivän ja aiempien keikkojen saldona. Myös Kemiläinen-lehteen on useampi juttukokonaisuus työn alla. Tänään kävin kuvaamassa Muhoksella ammattiopisto Luovin uutta asuntolarakennusta ja opiskelijoita. Luovin keikat ovat minulle aina yhtä mieluisia, ihania ihmisiä siellä!

Aiemmin mainitsemani hääpari antoi luvan julkistaa pari kuvaa heidän suurelta päivältään. Tässäpä näytille muutama, tältä näytti loppiaisviikonloppuna Kemissä, kun Minna ja Joni saivat toisensa. Sen verran vilpoisaa oli, että suureelliset ajatukset syvemmistä Beloved-sessioista sai unohtaa, mutta hetkisen tarkenimme meren rannassa poseerata. Se oli ihana ja tunteikas päivä. Oma suosikkihetkeni oli varmaankin se, kun sulhanen lauloi illalla tuoreelle vaimolleen Romanssin. Aah, vieläkin menee kylmät väreet selässä, kun miettii.

Sunnuntaina on muuten sitten häämessut! Tulkaapa käymään, laitan taas kuvauslahjakorttia arvontaan!

Ihania talvipäiviä sinulle, toivottavasti on yhtä hyvä meininki kuin minulla. Nyt kun päivä pitenee, tuntuu, että ei malttaisi nukkuakaan, niin on virtaa kinttaissa pitkän pimeyden jälkeen. Vaikka onhan tuota vieläkin pimeää (tämän kaamoksen saa aina huomioida mm. ulkokuvausaikoja järjestäessä), mutta ei se siltä jostain syystä enää tunnu. Eräs kuvaajakollegani toivottikin uutena vuotena rakkautta ja rauhaa, valon vuosi 2013 on alkanut. En epäile sitä yhtään!

Janica

Ps. Lukuvinkkinä vaan, että uusimmassa Meidän Perhe -lehdessä on reppari ”Ei isä, vaan Ida” -otsikolla, johon olen ottanut kuvat. Olipa hyvä juttu. Lukaise, jos saat käsiisi!

Pps. Ja torstaina Forum24:n hääliitteessä pieni juttu Belovedista!

004_72

Myös parin ihastuttavat pojat pääsivät kuviin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: