Valoa näkyvissä!

Valoa on näkyvissä sekä ulkona että sisäisesti. On ihanaa, kun päivä alkaa pidentymään, pystyy koko ajan vapaammin sopimaan ulkokuvausaikojakin, eikä ole vain pari hassua tuntia päivässä käytössä ja nekin niin hämäriä, että harmittaa. Valo sen valokuvan kuitenkin tekee!

Aiemmin kerroin myös Studio Kuution loppumisesta ainakin tässä muodossaan. No, uusi idea minulla on valmiina ja sekin tuo valoa tähän kevään alkuun. Kyselin asiakkailtani, että millainen tila olisi sopiva ja tärkeimmiksi asioiksi nousivat siisteys ja viihtyvyys, lämpö, helpot kulkuyhteydet, parkkitila ja rajattavuus. Tilan koko ei taas ollut niinkään tärkeä asia. No, nyt minulla on sellainen tila ajatuksissa, vähän tarvitsee remppaa tehdä vaan. Ihan perinteisin ratkaisu se ei ole, mutta nyt pähkäiltyäni se on varmasti toimivin. Sijainti on 10-15 minuutin ajomatkan päässä kaupungista, bussilla vähän kauemmin (n.25min), mutta pysäkki on heti vieressä.

Parasta on, että tila on pelkästään minun käytössäni, joten kaikki on aina just eikä melkein (Huh!) ja aikaa on rajattomasti. Ja kun yksin teen, voin hankkia sinne juuri sitä rekvisiittaa ja sen värisiä taustoja kuin haluan ja tarvitsen. Itse asiassa innostuinkin jo shoppailemaan ja lapsikuvauksiin onkin jo hankittuna uusia kivoja juttuja. Aion enemmän keskittyä rekvisiitassa myös laatuun, haluan käyttöön mm. sieviä antiikkituoleja ja suomalaista designia. Sellaisia juttuja, jotka kestää aikaa kuvassakin. Tilassa on mahdollista myös käyttää sisämiljöötä jonkin verran hyväksi. Ja tavata asiakkaat palaverin merkeissä, nyt tarvitsee tulla vain yhteen osoitteeseen.

Mutta tästä lisää, kunhan asiat on ihan 100% varmoja.

Tähän laitan kuvan ihanasta Eeditistä, hän kävi viime kuussa lapsikuvauspäivän vieraana. Häntä ja hänen suloista isosiskoaan olen kuvannut aiemminkin. Valitsin kuvan siksi, koska mulla on nyt vähän samanlainen fiilis. Muutosten lisäksi tiedossa on työkeikkoja mm. Kuopioon ja Helsinkiin, kiva käydä vähän reissussakin!

Mukavaa viikkoa!

Janica

Ps. Helmikuun osalta kalenteri on täynnä. Näyttää tulevan taas vilkas vuosi, kun alku on jo ollut näin haipakkaa. Varaathan oman aikasi ajoissa. 012

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: