Mistä on pienet pojat tehty?

No, näin lapsikuvaajan näkökulmasta ainakin yksi yhdistävä tekijä on kiinnostus johtoja ja laitteita kohtaan! Niitähän meiltä löytyy… Aika monella on kotona kuva, jossa on kuvaajan linssinsuoja (ah, mikä ihana mainos Canonille, kun se on siinä yksivuotiskuvassa – tietenkin suussa!) salamapiuha, jalusta, kuvaajan auton avaimet, kännykkä… Joskus joku on ihmetellyt, että miksi minulla lapsettomalla ihmisellä on puhelin täynnä lasten pelejä ja musiikkia. Voi, lukemattomat ovat ne tilanteet, jotka Iphone on pelastanut!

Toinen yhdistävä tekijä on mukkelismakkelis. Maan vetovoima kutsuu näitä nuoria herrasmiehiä puoleensa tämän tästä.  Mutta lähes poikkeuksetta se on kyynel tai pari ja taas mennään!

Ja se meno onkin sitten aika hurjaa. Siinä saa yrittää pysyä perässä. Kun jalat löytyy alle, niin eihän siinä jouda olemaan paikallaan! (Tähän vinkiksi, että jos olet juuri kävelemään oppineelle suunnitellut kovinkin tarkan setin, niin kuvaa se heti aluksi. Pieni hetki ja se mahdollisuus on historiaa.)

Kuvaus on melkoinen jumppakokemus myös vanhemmille joskus. Voi tulla hikikin! Saattaa toki kuvaajallakin olla päivän jälkeen joskus mukavasti pää pyörällä ja pari naarmua naamassa. Mutta se on mahtava tunne, kun kaikki menee nappiin ja päästään päivän tähden kanssa samalle aaltopituudelle ja saadaan laaja kirjo ilmeitä ja fiiliksiä tallennettua. Se ei ole itsestäänselvyys.

Tässä näytille pari ihanaa pojankoltiaista, jotka kävivät kuvattavana vähän aikaa sitten.

Aurinkoa!

Janica

021

 

 

 

jusuu

justus2_72

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: