Uudet työtilat!

Otin juuri äsken ensimmäiset kuvat uusissa työtiloissani. Pakko sanoa, että olen kyllä ainakin vielä ihan mielissään. Uudet työtilani sijaitsevat siis Talvikankaalla ja ne on koostettu meille kotiin. Tässä kyllä kävi nyt niin päin, että tästä asunnosta on enemmän neliöitä työkäytössä kuin omassa, mutta hyvä niin! Vielä omaan käyttöön jääneestä makuuhuoneestakin sisustetaan huomenlahja- ja secret box -kuvissa toimiva ”buduaari” ajan myötä.

Viikonloppuna olohuone muuttui tosiaan valokuvausstudioksi. Kaksi pitkää työpäivää neljän hengen voimin siihen meni ja ihan täysin valmista ei ole vieläkään. Idea tästä tuli joku aika sitten, kun uudet työtilat oli etsinnässä ja sopivia ei meinannut löytyä sitten millään. Istuin yksi aamu aamukahvilla sohvalla ja rupesin katsomaan tätä meidän keittiö-olohuonetilaa sillä silmällä ja pim. Tajusin, että pienempiin kuvauksiin tämä on täydellinen! Ei täällä mitään isoja ryhmäjuttuja kuvata, mutta esimerkiksi lapsi-, lemmikki-, muoto- ja huomenlahjakuvauksiin tila taittuu ihan helposti. Siitä se ajatus sitten lähti ja eipä Mikkokaan ollut vastaan, kun kysyin, että mitäs sanoisit jos asuisitkin valokuvastudiossa. Sellaisessa asunnossa, jossa ihan kaikki on mietitty kuvauksia ajatellen.

luumu

Ensimmäiseksi malliksi pääsi (joutui) koiramummomme Luru. Tässä kuvassa on käytetty pelkästään luonnonvaloa, mikä on mielestäni tässä uudessa jutussa parasta. Pimeässä hallissa voit kikkailla aina vaan salamavalolla mutta pehmeä luonnonvalo on kyllä joihinkin juttuihin vaan niin paljon imartelevampi. Nyt on siis mahdollisuus käyttää molempia! Tila on reilusti Kuutiota pienempi, mutta monipuolisempi. Aika moni morsian lähettää huomenlahjojen ideakuviksi luonnovalossa toteutettuja miljöökuvia, nykyisin sekä ne että studiokuvat onnistuvat samalla kertaa.

(Koiria pelkääville/allergikoille tiedoksi, että meillä haukut lähtee päivähoitoon, kun emännällä on kuvauksia. Eläintarhaan siis ei tarvitse tulla, tosin eläinpölyä meillä on aina. Jos se on ongelma, niin käytetään tietenkin vuokrastudiota.)

luumu2

Valokuvaajan koira on oppinut missä kohtaa kannattaa sijaita. Tässä kohtaa saattaa saada nakkia… Odotellessa voi pistää päiväunille!

Tilamuutokset ovat inspiroineet minua myös rekvisiittahankintoihin…

jakkara

Äsken rekvisiittavarasto täydentyi tällä Kartellin jakkaralla! En malta odottaa, että näen miltä tämä näyttää kaikkien eriväristen taustojen kanssa. Niitäkin on muuten tulossa entistä reilumpi valikoima, erikoisempiakin värejä.

tuoli

yksityiskohtatuolista

Tämä herkkutuoli löytyi SisuEkostudiosta Kemistä työkeikalla!

sohva

Valkoinen nahkasohva kuvauksiin on ollut haaveissani jo kauan. Kuutiolla palvellut musta versio on jo niin nähty! Tähän se ”olohuone” meillä sitten loppuukin. 🙂

puppy

Eero Aarnion Puppy on kiva yksivuotiskuvissa – kunhan joku on hollilla ottamassa kiinni. Tämä on erityisen hyvä keikahtamaan nokalleen vauhdikkaimmilla lapsilla! (Eteen voi myös aina panna vähän pehmustetta, nou hätä!)

kukat

Tästä lähtien täällä on aina myös maljakossa leikkokukkia. Niitä saa vapaasti käyttää kuvausrekvisiittana! Muovikukka ei korvaa aitoa.

isompituoli

Tämä isompi antiikkinojatuoli on upea buduaarikuvissa. Tästä lähtien myös rekvisiittojen teemana ovat aikaa kestävä design ja antiikki. Siksi, koska kuvat ovat ikuisia ja on ihan kiva, että niissä olevat esineet kestävät myös aikaa ja katseita.

Että semmoista! Miltä näyttää?

Uusi osoite ensi viikosta alkaen on siis Iltatähdentie 2 E 23, Talvikangas, Oulu. Lähetän jokaiselle tulijalle selkeät kuvalliset ajo-ohjeet, kaupungista tänne menee noin kymmenen minuuttia omalla autolla. Bussit kulkevat melkein suoraan talomme eteen monta kertaa tunnissa. Ja jos oikein hätä tulee, niin äkkiäkös minä Oulun sisältä vaikka käyn hakemassa, jos matka muodostuu ongelmaksi.

Pitää tuossa firman 5-v synttäreiden aikaan pitää avajaiset ja avoimien ovien päivä ja keksiä jotain kivaa. Se sitten kesäkuussa!

Tervetuloa kuvauksiin!

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: