Valoisat keväthäät

Viime viikonloppuna juhlittiin upeita keväthäitä Uudella Seurahuoneella. Liisa ja Jorma sanoivat toisilleen tahdon läheistensä läsnäollessa. Elämästä nauttimisen osaava pari rakastaa varsinkin ruokaa ja se näkyi myös juhlassa. Menu oli upea!

Koska ulkona oli aika viileää ja näin kevätaikaan vähän rapaistakin, niin käytimme suurimmaksi osaksi muotokuvaukseen Seurahuoneen upeita sisämiljööpuitteita. Lasikatto antoi ihanan valon myös koko tilaisuudelle. Harvoin pääsee herkuttelemaan moisella valolla itse juhlatilaisuuttakin kuvatessa.

Tyylikkyys oli päivän sana kaikessa. Ja morsian oli henkeäsalpaavan kaunis. Tuli sanottua sana täydellinen aika monta kertaa yhden päivän aikana…

Hääpari lupasi laittaa muutaman kuvan tännekin näytille, joten olkaapa hyvä!

Kiitos vielä Liisa ja Jope, toivon sydämestäni teille kevätaurinkoa niihin harmaisiinkin päiviin, joita arki pakosti joskus eteen tuo. Vaikka ette te mitään aurinkoja oikeasti tarvitse – teillä on toisenne säteilemässä valoa toistenne elämään. Olette aivan mahtava pari, teihin oli ilo tutustua ja oli kunnia olla mukana suuressa päivässänne.

Janica

008_72

010_72

012_72

031_72

040v2_72

044_72

047_72

047_72

064_72

067_72

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: