Kuka Janica?

Olen Janica Karasti, 30-vuotias oululainen valokuvaaja (VAT). Oma yritys minulla on ollut kuusi vuotta. Nettisivuni löydät osoitteesta http://www.janica.fi. Teen todella monipuolisesti toimeksiantoja, melkein olisi helpompi sanoa, että mitä en kuvaa. Repertuaariini kuuluvat mm. hääkuvaus, vauvamasukuvaus, mainoskuvaus, tapahtumakuvaus, lehtikuvaus jne.

Parhaimmillani olen ihmisten kuvaamisessa. Vahvuuteni on se, että saan kuvattavat  rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksista, se näkyy automaattisesti myös kuvissa. Mielestäni kuvaaminen ei ole mikään tekninen tapahtuma, vaan ihmisten kohtaamista. Kun kamera unohtuu välistä on jotain tehty oikein!

Tässä blogissa tarkoitukseni on tuoda julki kuulumisiani, ajatuksiani ja tuoreimpia kuviani rennolla otteella ja suoraan sydämestä, kuten teen työnikin. Täältä et löydä teknistä jargonia koskaan, se on kuva, joka puhuu. Hommat hoidetaan ammattitaitoisesti ja aikataulussa, mutta minulla ja assareillani ei ole pipo kireällä, vaan nautimme työstämme,  ihmisten kanssa touhuamisesta ja erilaisista haasteista.
Hauska tutustua!

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: