Fitness!

Upea Mari Päkkilä vieraili studiolla viime viikolla ja tässäpä nyt nopsasti yksi maistiainen kyseisestä kuvauksesta. Otimme hänestä promokuvia, sillä Mari treenaa parhaillaan body fitnessin SM-kisoihin. Mari voitti vuonna 2009 SM-kultaa ja kuten kuvasta näkyy, niin työn tuloksia ei voi kuin ihastella!
Assari-parat Henna-Maria ja Monica saivat myös vähän habatreeniä, koska kirahviksi nimetty jalusta, jota olisimme kuvauksissa tarvinneet oli ottanut studiolta hatkat. Hienosti pärjäsimme kuitenkin lihasvoimin, liekö Marin läsnäolo tuonut ripauksen lisämotivaatiota!

Huomenna aamulla aikaisin sitten ihmettelemään lisää lihaksia, palomieskalenterin kuvaukset starttaavat paloasemalla!

Josko sen jälkeen ehtisi itsekin salille. Valokuvauksessa tarvitsee kuitenkin pitää kehosta huolta, kun on koko ajan työn puolesta ihmeellisissä asennoissa ja kantelee raskaita juttuja, usein yhdellä olalla ja kannattelee kameraa, ei sekään mikään kevyt kuitenkaan ole. Vähintään niska ja hartiat ovat aina jumissa. Kropan pitäisi kuitenkin kestää töitä vielä kymmeniä vuosia mukisematta! Viime talvena meni jo viikoksi selkä, oli sen verran tuskallinen kokemus (ja olen vasta 26!), että ei ihan heti huvittaisi uusia. Viisastuin sen verran, että nykyisin pidän pakollisena kolmea viikkotuntia liikuntaa itselleni, se kuulukoon työhön luettavaksi, koska se on työterveyden ylläpitoa.

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: