PS Kemi Kings 2011 -kalenterin kuvaukset Kemissä

Tämän syksyn yksi mielenkiintoisimmista projekteista on ehdottomasti ollut uusi yhteistyöni kemiläisen jalkapallojoukkueen PS Kemi Kingsien kanssa. He pyysivät minua toteuttamaan heidän vuosikalenteri-ideansa ensi vuodelle. Kuvaukset päästiin toteuttamaan joukkueen pelaajien ja muiden seurassa toimivien kanssa nyt marraskuussa kahden päivän aikana. Mukana kalenterissa olivat myös Kemin yrittäjänaiset ry ja tästä johtuen kuvaukset tehtiin heidän yrityksissään.

Kalenterin teko oli hauskaa ja haastavaa, aikataulu oli melko tiukka mutta suurin osa pelaajista oli ihan loistavalla asenteella liikenteessä ja myös yrityksissä joustettiin toiveidemme mukaisesti. Minulla oli kuitenkin lopullinen päätäntävalta, että mitä kuvissa näkyy ja pääsimme hyvin yhteisymmärrykseen parhaista kuvauspaikoista, jotka valitsin oikeastaan siinä vaiheessa kun kävelin paikalle sisään. Suuria suunnitelmia ei siis voinut tehdä etukäteen, elimme hetkessä ja ideoimme lennosta. Osaa malleista en myöskään ollut tavannut ennen kuvauksia.

Myös paikallinen media huomioi kuvaukset ja Lounais-Lappi -lehti kävi tekemässä juttua paikan päällä. Juttu löytyy osoitteesta http://www.lounaislappi.fi/uutiset/ps-kemi-kingsille-poikakalenteri ja näköislehdessä taisi olla sivulla 27 juttu myös minusta.

Ensi vuoden kalenterin toteutus aloitetaan jo alkuvuodesta ja siihen on jo mietitty uutta teemaa. Yhteistyömme jatkuu siis tästä eteenpäinkin.

Tässä pari kuvaa maistiaisena!

Janica

Ps. Facebook-ryhmässäni on arvonnassa pari kalenteria! Liity mukaan ja voit voittaa koko kalenterin komistamaan seinääsi ensi vuodeksi. Jos onni ei suosi, niin kalentereita saa minulta tai PS Kemi Kings -joukkueelta kympillä.

 

Jätä kommentti