<3

Kirjoittelin eilen uusiksi yritykseni toiminta-ajatusta ja liikeideaa tuotekehittämisprojektia varten. Listasin mieleen juolahtaneita arvoja ja asioita ja paperille ilmestyi mm. se, että jokainen asiakas tai kuvattava on yhtä tärkeä ja arvokas.

Siksipä eilen olin todella surullinen, kun törmäsin Älä alistu -kampanjan uutisointiin, joka ”haastaa vallitsevan arvomaailman”. Minusta tämä veto oli kuitenkin lokeroiva, ahdistava ja ahdasmielinen. Ehkä osuutta asiassa on sillä, että se on muutaman nuoren kehittämä.  Vielä alkuvaiheessa olevalla elämänkokemuksella tulee varmaan kärjistettyä asioita juuri tyyliin ”Jumala parantaa homoudesta”. Mutta silti minusta on surullista, että tällaiseen kampanjaan löytyy rahaakin jostakin. Toivottavasti ei ainakaan minun toimintani kautta yritykseni maksamista kirkollisveroista! (Vaikka seurakunnathan ovat kuulemma pistäneet rahahanat kiinni, hyvä kirkko! Kiitos siitä. En halua tukea millään muotoa kenenkään syrjimistä tai itsetunnon polkemista, varsinkaan omalla työlläni!)

Minusta suurin, liikuttavin ja tärkein asia koko maailmassa on rakkaus ja haluan omalla työlläni pukea sen kuviksi. Rakkautta on niin monenlaista, mutta kaikki ne muodot ovat eteenpäin ajavia ja elämään sisältöä tuovia. En voi ymmärtää miten rakkaus tai omana itsenään eläminen voi olla jotenkin väärin. Miten rakkaus voi olla keltään pois? Ja myös itseään pitää rakastaa, juuri sellaisena kuin on.

Ensi yönä on ensimmäinen Jesh de Roxin nettiluento Beloved-kuvauksesta. Vaikka se on yöllä kolmen aikaan odotan sitä innolla. Huhtikuun jälkeen minulla on sitten lupa tehdä Beloved-kuvausta ja siinähän keskitytään nimenomaan rakkauteen ja sen ikuistamiseen ja vaalimiseen.

Tässä vielä kuva, joka kertoo mielestäni enemmän kuin tuhat sanaa. Otin sen jo aikaa sitten naistenvälisestä seksistä kertovan esitteen kuvitukseksi ja onpa se täällä blogissakin ollut, mutta minusta se vaan on loistava vieläkin ja passaa tähän asiayhteyteen.

Eläköön rakkaus!

Janica

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: